BEHANDLINGAR FÖR BOKNING

HÖGTEKNOLOGISK AKUPUNKTUR SAMT BLODANALYS
90 minuter, 1200 kr

Vid ett första besök mäts ditt akupunktursystem och du behandlas med högteknologisk akupunktur utifrån dessa mätvärden. Behandlingen kombineras vid behov med öronakupunktur. En blodanalys görs där indikationer som kan leda till ett sjukdomstillstånd undersöks. Det som undersöks är bland annat fria radikalskador, läckande tarm, mögel, parasiter, njur- och leverpåverkan, försurning och candida. Du får även rekommendationer om åtgärder med hjälp av kosttillskott.

HÖGTEKNOLOGISK AKUPUNKTUR
45 minuter, 550 kr

Ditt akupunktursystem mäts och du behandlas utifrån dessa mätvärden med högteknologisk akupunktur. Metoden går ut på att stimulera akupunkturpunkter med infrarött ljus av specifika frekvenser. Behandlingen kombineras vid behov med öronakupunktur, ström eller koppning.

LOKALBEHANDLING AV SKADA
25 minuter, 350 kr

Akuta skador såsom stukning, sträckning, lårkaka eller ledbandskada kan behandlas med frekvenser för att stimulera läkningsprocessen. Behandling bör påbörjas så snart som möjligt efter att skada inträffat.

KOPPNINGSMASSAGE
45 minuter, 550 kr

Dina muskulära problem behandlas med hjälp av koppningsmassage samt gua sha vid behov. Vanliga behandlingsområden är rygg, höft och ben. 45-minutersbehandlingen passar dig som vill ha en genomgående halvkroppsbehandling med fokus på till exempel rygg, ben eller höft. Vid behov kombineras även behandlingen med infrarött ljus som främjar läkningsprocessen.

KOPPNINGSMASSAGE
25 minuter, 350 kr

KOPPNINGSMASSAGE
60 minuter, 650 kr

Dina muskulära problem behandlas med hjälp av koppningsmassage samt gua sha vid behov. Vanliga behandlingsområden är rygg, höft och ben. 25-minutersbehandlingen passar dig som kommer på återbesök och vill ha en lättare behandling med fokus på ett specifikt problemområde.

Dina muskulära problem behandlas med hjälp av koppningsmassage samt gua sha vid behov. Vanliga behandlingsområden är rygg, höft och ben. Under 60-minutersbehandlingen hinner vi med en genomgående halvkroppsbehandling med stort fokus på problemområden eller en lättare helkroppsbehandling. Vid behov kombineras även behandlingen med infrarött ljus som främjar läkningsprocessen.


© Copyright. All Rights Reserved.